تبلیغات
مجله اینترنتی نشانه|عکس,مدل لباس,مد,اشپزی,سرگرمی - عصاره مالت جو

عصاره مالت جو

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:یکشنبه 17 مرداد 1395-11:32 ب.ظ

خواص و طرز تهیه عصاره مالت جو

عصاره مالت جو,عصاره مالت جو چیست,خرید پودر عصاره مالت جو,خواص عصاره مالت جو,پودر عصاره مالت جو,فروش عصاره مالت جو,خرید عصاره مالت جو,فواید عصاره مالت جو,قیمت عصاره مالت جو,عصاره ی مالت جو,خاصیت عصاره مالت جو,خواص دارویی عصاره مالت جو,خواص عصاره ی مالت جو,خواص پودر عصاره مالت جو,پودر عصاره مالت سانی جو,تهیه عصاره مالت جو,طرز تهیه عصاره مالت جو,نحوه تهیه عصاره مالت جو,روش تهیه عصاره مالت جو

خواص و طرز تهیه عصاره مالت جو

به گزارش بی اس ام اس جو در حالت طبیعی حاوی آنزیم‌های بتاآمیلاز، آمیلوگلوکوزیداز، بتاگلوکوناز، پروتئاز و سلولازها است. جو از نظر میزان ویتامین‌های گروه B و پروتئین، از گندم غنی‌تر است و عصاره‌ی مالت جو برای افرادی که دچار یبوست هستند، مفید می‌باشد و این افراد می‌توانند به جای مصرف داروی مسهل، به طور منظم و همیشگی از قرص مالت جو استفاده کنند. علاوه بر آن، این عصاره باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بعضی از انواع سرطان می‌شود. از مالت و عصاره آن به دلیل ویژگی‌های آنزیمی، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه‌ای آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این خوراکی در صنایع مختلف غذایی مثل قنادی‌ها، کراکرهای تخمیری، انواع کارامل، شیرینی و در تولید سرکه، الکل، بسیاری از انواع نوشابه‌ها و شیرهای آشامیدنی چون شیر کاکائو، در نانوایی و… استفاده می‌کنند.مصرف این ماده، استخوان‌بندی را محکم و ضعف و بی‌اشتهایی را از بین می‌برد.مبتلایان به سندروم روده تحریک‌پذیر (IBS) می‌توانند از پودر و عصاره مالت جو استفاده کنند.افزودن رازک به مالت موجب طعم تلخ، عطر ویژه، تسهیل در امر شفاف سازی، افزایش پایداری کف و بالا بردن زمان ماندگاری بخاطر خواص آنتی باکتریال آن می‌شود. حمل و نقل رازک باید در دمای صفر درجه و جای خشک و تاریک انجام گیرد.عصاره مالت جو به دو شکل پودری و مایع وجود دارد که با توجه به تجویز پزشک، باید در شیر، آب و یا آبمیوه مخلوط گردد تا حل شود. بهتر است آن را در شیر یا آب گرم حل کرده و برای مدت طولانی مصرف شود. (چون باعث تجمع و تورم فیبر در دستگاه گوارش و انسداد یا حتی پارگی مری می‌شود.)افرادی که دچار انسداد روده هستند، عمل جراحی در ناحیه شکم داشته‌اند و یا دچار اختلالات مزمن روده‌ای مثل بیماری التهاب روده و یا بیماری کولون هستند، باید تحت نظر پزشک از این عصاره استفاده کنند. چون این عصاره بخاطر دارا بودن فیبر، برای این بیماری‌ها مناسب نیست.بدلیل وجود کربوهیدرات در این ماده، بیماران دیابتی می‌توانند از آن استفاده کنند. *افرادی که سابقه‌ی آلرژی یا آسم دارند باید مصرف آن را قطع کنند.*مصرف این عصاره باعث ایجاد نفخ و باد معده است، بنابراین باید به مقدار مصرف آن توجه کرد.باید توجه کرد که اگر در بلعیدن مواد غذایی دچار مشکل هستید، این عصاره را مصرف نکنید.

روش تهیه

برای تهیه مالت جو، پس از جوانه زدن جو با حرارت غیر مستقیم رطوبت آن را گرفته و پس از جداکردن جوانه و ریشه، برای مصارف خوراکی و… از آن استفاده می‌شود. اگر جوهای جوانه‌زده را تحت شرایط خاصی خشک و بعد از خشک کردن آسیاب کنند، پودر مالت به دست می‌آید. گاهی جوهای خشک و آسیاب شده را در صنایع، با آب مخلوط و عصاره آن را جدا می‌کنند. (با جدا کردن قسمت‌های محلول و غیرمحلول پودر مالت و کشیدن عصاره آن قسمتی از مالت که در آب حل شده است را حرارت می‌دهند و تغلیظ می‌کنند و دوباره پودر مالت را با این روش به دست می‌آورند.) پودر مالتی که به روش اول و با خشک و پودر کردن جوانه جو به دست می‌آید کمی ناخالصی مانند پوسته جو دارد، اما پودر مالتی که با تغلیظ عصاره به دست می‌آید، کاملاً صاف و خالص است.

عصاره مالت (قند جو): داری تمام ویتامین‌های گروه B  ، آهن، روی، کلسیم، منیزیم، فسفر و اسید آمینه است.

جوانه غلات در حقیقت همان مراحل اولیه تولید عصاره مـالت است ولی اختصاصا” مالت به مالت جو گفته می شود.

جو نسبت به گندم از ارزش تغذیه‌ای و خواص بالاتری برخوردار است.  جو از نظر میزان ویتامین‌های گروه B  و پروتئین، از گندم غنی‌تر است و مصرف جو به دلیل وجود انواع ویتامین B به افراد توصیه می‌شود ؛ به خصوص به آن‌هایی که به برخی از بیماری‌ها مانند فشارخون یا دیابت مبتلا هستند، خوردن غذاها و خوراکی‌هایی مثل نان جو ، پیشنهاد می‌شود.

در مرحله جوانه‌زنی بر اثر عملکرد آنزیم‌های مختلف موجود در غلات، مواد مغذی بسیاری تشکیل یا افزایش می‌یابند (مثل ویتامین‌های گروه B  و اسیدهای آمینه ضروری).

برای تهیه عصاره مالت (قند جو) دانه های جو را  خیس  کرده‌ و تا حد معینی  که جوانه زد آنها را تحت شرایط خاصی خشک و بعد از خشک کردن آسیاب میکنند و پودر مالت به دست می‌آورند. گاهی جوهای خشک و آسیاب شده را در صنایع، با آب مخلوط و عصاره آن را جدا می‌کنند یعنی با جدا کردن قسمت‌های محلول و غیرمحلول پودر مالت و کشیدن عصاره آن قسمتی از مالت که در آب حل شده است را حرارت می‌دهند و تغلیظ می‌کنند و دوباره پودر مالت را با این روش به دست می‌آورند  و با افزودن مواد خوراکی مجاز و رازک،  بسته‌بندی می‌کنند.

افزودن رازک به مالت موجب طعم تلخ، عطر ویژه، تسهیل در امر شفاف سازی، افزایش پایداری کف و بالا بردن زمان ماندگاری (به دلیل خواص آنتی باکتریال آن) می‌شود.

 پودر مالتی که  با خشک و پودر کردن جوانه جو به دست می‌آید کمی ناخالصی مانند پوسته جو دارد اما پودر مالتی که با تغلیظ عصاره به دست می‌آید، کاملاً صاف و خالص است.

از نظر میزان ویتامین‌ها  جوانه جو از عصاره مالت (قند جو) غنی‌تر است اما از نظررنگ، عطر، طعم و فعالیت‌های آنزیمی  پودر مالت غنی تراست.این فعالیت های آنزیمی  به هضم بهتر مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک می‌کند وکیفیت غذایی ، عطر و طعم تمام فرآورده‌هایی که در روند تولیدشان از عصاره مالت (قند جو) استفاده شده، بهتر از سایر فرآورده‌هاست.

 وقتی پودر مالت را در صنایع غذایی به آرد نان اضافه می‌کنند، فعالیت‌های آنزیمی مناسبی برای تخمیر خمیر نان به وجود می‌آید. تسریع در تخمیر، یک مزیت برای پودر مالت در صنایع آرد و نان محسوب می‌شود.

 

به دلیل فرآیند تغلیظ و خشک کردن عصاره و پودر مالت  باعث قهوه‌ای رنگ شدن نان‌ها می‌شوندالبته میزان تیرگی این نان‌ها بستگی به مقدار پودر مالتی دارد که به آن‌ها اضافه می‌شود. اگر میزان پودر مالت، بسیار اندک باشد  اصلاً تغییر رنگی  مشاهده نمی شود اما با افزایش حجم پودر مالت در آرد نان‌های صنعتی، رنگ آن‌ها هم تیره‌تر خواهد شد.

  به غیر از نان در صنعت شکلات، فرآورده‌های لبنی و نوشیدنی‌ها، بستنی و غذای کودک نیز این پودر کاربرد وسیعی دارد.

در دوران بارداری برای رفع یبوست، مصرف فیبر غذایی توصیه می‌شود. عصاره مالت جو نیز مانند فیبر موجود در میوه‌ها  و سبزی‌ها، می‌تواند در برنامه غذایی روزانه مصرف شود.

 این عصاره بر روی قدرت و فعالیت جنسی اثر بدی ندارد و برای مدت طولانی می‌توان آن را مصرف کرد.

توجه دارشته باشید که همراه با این عصاره، باید مقدار زیادی آب و مایعات نوشید، زیرا باعث تجمع و تورم فیبر در دستگاه گوارش و انسداد یا حتی پارگی مری می‌شود.

عصاره مالت جو ایجاد نفخ و باد معده می‌کند، بنابراین باید دقت شود که چه مقدار از این عصاره باید مصرف شود.

 افرادی که دچار انسداد روده هستند یا عمل جراحی در ناحیه شکم انجام داده‌اند، یا دچار اختلالات مزمن روده‌ای مثل بیماری التهاب روده یا بیماری کولون هستند، باید تحت نظر پزشک این عصاره مالت را مصرف کنند، زیرا عصاره مالت به علت داشتن فیبر برای این بیماری‌ها مناسب نمی‌باشد.

 عصاره مالت  دارای کربوهیدرات است، به همین دلیل بیماران دیابتی باید با مشورت پزشک آن را مصرف کنند. افرادی که سابقه آلرژی  یا آسم دارند، ممکن است  نسبت به این عصاره واکنش نشان دهند، بنابراین باید مصرف آن قطع گردد.

  توجه داشته باشید که اگر در بلعیدن مواد غذایی دچار مشکل هستید، این عصاره را مصرف نکنید.

منابع:

سایت «حکیم تهرانی»

ماهنامه دنیای تغذیه – شماره 113 – دکتر صدیقه نوبان

هفته نامه سلامت – شماره 341 – فاطمه افروغ

عصاره مالت جو




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Foot Pain
سه شنبه 17 مرداد 1396 05:40 ق.ظ
Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
Is it tough to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty
quick. I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to start.

Do you have any points or suggestions? Cheers
How we can increase our height?
شنبه 14 مرداد 1396 10:47 ق.ظ
It's an remarkable article in support of all the web people;
they will take advantage from it I am sure.
http://lucretiascholle.weebly.com/blog/shoe-lifts-the-chiropodists-choice-for-leg-length-difference
دوشنبه 5 تیر 1396 01:21 ق.ظ
We're a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
Your web site offered us with valuable info to work on. You have performed an impressive
job and our entire group shall be thankful to you.
Marilynn
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 09:28 ق.ظ
First of all I want to say fantastic blog! I had
a quick question which I'd like to ask if you don't mind.

I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts
prior to writing. I have had a difficult
time clearing my mind in getting my thoughts out. I do take
pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
Thanks!
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 03:08 ب.ظ
Wow, that's what I was looking for, what a data!
present here at this weblog, thanks admin of this web site.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:31 ب.ظ
Hey there, You've done a great job. I'll certainly
digg it and personally recommend to my friends.
I am confident they will be benefited from this web site.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 08:13 ق.ظ
Excellent beat ! I wish to apprentice even as you amend your
site, how can i subscribe for a weblog web site?

The account helped me a acceptable deal. I have been tiny bit acquainted of this your broadcast provided
brilliant clear concept
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 09:59 ق.ظ
Currently it appears like Wordpress is the best blogging platform available right now.
(from what I've read) Is that what you are using on your blog?
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 09:08 ق.ظ
You could definitely see your expertise in the work you write.
The sector hopes for more passionate writers like
you who aren't afraid to say how they believe.
Always go after your heart.
درسا
دوشنبه 18 مرداد 1395 10:32 ق.ظ
سلام و ادب و احترام امیداورم سال خوبی آغاز کرده باشید
دوست گلم وب جالبی داری ممنون میشم سری به ما هم بزنی و با هم تبادل لینک داشته باشیم مرررسی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo