تبلیغات
مجله اینترنتی نشانه|عکس,مدل لباس,مد,اشپزی,سرگرمی - مع الشعیر چیست؟

مع الشعیر چیست؟

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:دوشنبه 12 شهریور 1397-03:23 ب.ظ

مالاوی، یک نوشیدنی از مالت، هویج، آب آشامیدنی و گاهی مخمر ساخته شده است. بعد از شستشو و شستن آب به مرحله جوانه زدن برده می شود و پس از جوانه زنی، مواد جوانه زده شده برای تولید مالت به مرحله کوره منتقل می شود. مالت پس از 3 مرحله خیساندن، جوانه زدن و سنگ زنی به دست می آید. هدف از مالت این است که آنزیم های خاصی را در فضای مورد استفاده برای تولید ترکیبات مانند پپتید، آمینو اسیدهای آزاد و قندهای قابل اشتعال (مانند شکر مالتوز) فعال کنند. علاوه بر ترکیبات ذکر شده در بالا، ویتامین B1، B2 و B5 نیز تولید می شود. سپس مالت را مرطوب کنید و آنرا تمیز کنید تا عسل و شکر آن را بشویید و برای جلوگیری از تخمیر با مخمرهای وحشی، محصول را تحت شوک حرارتی قرار دهید و آن را با آب گازدار مخلوط کنید و بعد از فیلتر کردن و پر کردن فرایند حرارتی انجام دهید.

مع الشعیر چیست؟

این نوعی از نوشیدنی های گازدار غیر آلی است که از عصاره های سبوس جو دو سر استخراج می شود. در دیکشنری Dehkhoda مال شعاع به شرح زیر تعریف شده است: آب در آب، دارو که جو و بیمار را تولید می کند، آب هایی است که جو در آن جوشانده می شود.
نام تمام انواع الشعر

عضله و پوکی استخوان

مواد انباشته، لخته شدن خون را به اندام فوقانی بدن می سازد. شیر آشامیدنی می تواند به جلوگیری از دیابت کمک کند. بزرگ شدن پستان از استحکام استخوان جلوگیری می کند و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. بعضی از ویتامین های شیرین پوست را محافظت می کند و برای سلامتی آنها مفید است. پوست خود را واضح تر و انعطاف پذیر تر کنید. مواد توزیع به تشنگی شما کمک می کند تا سریعتر از آب آشامیدنی استفاده کنید. عصاره مالت حاوی مالت جو، گلوکز، ویتامین B، ویتامین C، اسیدهای آمینه و آب کربنات است. رشد بدن به خصوص سلول های مغزی در کودکان با نوشیدن الشعر شتاب می یابد.
شیوه تولید و تولید الشعر

در سراسر جهان جو به نام جو دو ردیف برای آبجو استفاده می شود. جو بعد از رفتن به کارخانه تمیز و پاک می شود. پس از حذف همه ناخالصی ها، آنها را به مخازن شستشو و ضد عفونی منتقل می کنند، سپس آنها را به سالن جوانه زدن فرستاده می شود و بعد از پنج روز به کوره می فرستند. دمای سالن بین 17 تا 20 درجه سانتیگراد است و رطوبت آن بیش از 70 درصد است که جو را از 9 تا 11 میلی متر به مالت می کشد. پس از آن، مالت به دستگاه پخت و به یک مخزن ریخته می شود، 30 دقیقه خیس می شود، ذوب می شود و به یک قلع پخت می ریخت. مالت با آب به مدت 3 ساعت و 30 دقیقه در دمای 76 درجه سانتیگراد پخته می شود. سپس مخازن فیلتراسیون منتقل می شوند و پالپ جدا می شود. مایع حاصل به یک مخزن جوش منتقل می شود، جایی که عصاره هویج و قند به آن اضافه می شود. هازل ویژگی های خاصی را برای این نوشیدنی ارائه می دهد. رسوبات پروتئین آن را شفاف می دهد، آن را به آن یک عطر خاص می دهد. همچنین دارای طعم تلخ تلخ باسن و همچنین یک آنتی بیوتیک است که به تثبیت نوشیدنی کمک می کند، که کمک می کند تا نوشیدنی را تثبیت کند. مایع به چیلر منتقل می شود و برای جلوگیری از آلکالیزاسیون گرما وجود دارد. شربت به یخچال و فریزر انتقال داده می شود و حجم با آب دو برابر می شود و سپس آن را به دستگاه تصفیه وارد می کند تا زمانی که یک مایع شفاف به دست می آید، Mousal Shaer. در ظرف بسته بندی، مایع به شیشه یا قوطی ریخته می شود و به مدت 30 دقیقه در دمای 72 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شود.



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo